Zvijezda dovela još dva pojačanja

Stigli Pliska i Mišan

Zvijezda dovela još dva pojačanja

E. Škorić

Almir Pliska i Igor Mišan novi su igrači NK Zvijezda Gradačac.

Zvijezda je prošle sezone ispala iz Premijer lige, ali želi ekspresno da se vrati. U Gradačacu su se dogodile brojne promjene u igračkom kadru, ali je stiglo dosta novih imena.

Treneru Nedimu Jusufbegoviću su sada su na raspolaganju i Pliska, te Mišan.

Pliska je 27-godišni napadač koji je igrao nekada za Sarajevo, Olimpic, Travnik, Velež, Goražde, a od januara ove godine nastupao je u Srbiji za Moravac Mrstane.

Mišan je 25-godišnji ofanzivni vezni, a igrao je u Mladosti iz Velike Obarske prošlu sezonu, dok je ranije nastupao i za prijedorski Rudar. Igrao je malo i u Češkoj, u Karvini, a ranije je nastupao za mnoge prvoligaše u Srbiji.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Smatram da su njih dvojica dobra pojačanja za naš klub, ali nećemo stati na tome. Sada tražimo golmana i još jednog napadača, ali to bi uskoro trebali da riješimo”, kazao nam je trener Zvijezde Jusufbegović.

Sutra će Zvijezda odmjeriti snage s Vitezom u prijateljskom susretu, pa odlazi na Kupres gdje će obaviti pripreme uoči početka nove sezone u Prvoj ligi FBiH.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.