Zvijezda Lazija ne skriva: Nadam se pozivu Reala

Je li kalibar za Kraljeve?

Zvijezda Lazija ne skriva: Nadam se pozivu Reala

Jedan od najboljih fudbalera Lazija Luis Alberto priznao je da mu je san karijeru nastaviti u Realu

Luis Alberto je Španac koji je u rimski klub stigao još 2016. godine, a sjajnim igrama u međuvremenu je postao zvijezda Lazija i sve češće se njegovo ime dovodi u vezu sa brojnim velikanima.

Za 'novog Iniestu', kako ga inače nazivaju zbog stila igre, Lazio traži najmanje 60 miliona eura i sada je pravo pitanje ko će biti spreman da to plati, a ako se pita Luis Alberto, nije tajna gdje bi volio nastaviti karijeru.

"Nadam se da će me pozvati Real Madrid ili neki drugi veliki klub, ali trenutno sam fokusiran isključivo na Lazio. Želim u Ligu prvaka, to sam obećao i direktoru", izjavio je 26-godišnji Alberto, prenose mediji iz Italije.

Ovaj ofanzivac je u Španiji već nastupao za Sevillu i drugi tim Barcelone kao posuđen igrač, a jedan dio karijere je proveo i u Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi