Zvijezda oštećena, navijači se htjeli obračunati s Karačićem

Dosta turbulentno bilo na Banja Ilidži

Zvijezda oštećena, navijači se htjeli obračunati s Karačićem

Edmir Škorić

Susret Zvijezde i Orašja u sklopu 11. kola Prve lige FBiH završen je bez pobjednika, ali i pogodaka.

Dario Karačić, sudija iz Čitluka, nije se proslavio na meču u Gradačcu, pošto je imao nekoliko odluka koje su oštetile domaću ekipu, a što nam je potvrđeno od više izvora.

U dva navrata Karačić je "zaboravio" da isključi gostujuće igrače, što je itekako izrevoltiralo domaćine.

U 89. minuti je Ristić, napadač Zvijezde, pucao i lopta je pogodila u ruku jednog gostujućeg igrača u šesnaestercu, no Karačić se nije odlučio pokazati na bijelu tačku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon što se utakmica završila, na teren Banja Ilidže utrčala je grupa domaćih navijača, koji su pokušali da se obračunaju fizički s Karačićem, ali je policijskom intervencijom on zaštićen. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.