Zvijezda pobjedom u Čapljini prekinula crni niz

Prva liga Federacije BiH

Zvijezda pobjedom u Čapljini prekinula crni niz

S. Grebović

Danas je odigran susret između Čapljine i Zvijezde iz Gradačca, a završen je trijumfom gostiju rezultatom 2:1.

Susret je ovo koji je trebao biti odigran jučer, ali je zbog velike kiše pomjeren za 24 sata. Treba istaći i to da je i današnji susret počeo sa zakašnjenjem od 20 minuta zbog lošeg terena.

Susret je počeo bez većih uzbuđenja da bi u 18. minuti Šarić šokirao domaće i doveo Zvijezdu u vodstvo. Domaći su nakon toga nastavili sa napadima što im se 20 minuta kasnije isplatilo pogotkom Zubca.

Najbolji potez na meču viđen je u 80. minuti kada je sa centra golmana Čapljine matirao Fačić za velika tri boda ekipe Zvijezde koja je tako prekinula crni niz od tri vezana poraza i sada je deveta sa 18, dok je Čapljina peta sa 23 osvojena boda na svom kontu.

HNK Čapljina - NK Zvijezda 1:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

HNK Čapljina: Vasilj, Sušić, Vulić, Albijanić, Pervan, Hasinović, Zubac, Pehar, Obradović, Hadžikadunić, Rodin.

NK Zvijeda: Radović, Antić, Jazvin S., Mojović, Šarić, Fačić, Devedžić, Musić, Turbić, Terzić, Hasukić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi