Zvijezda PSG-a zarađuje milione, a preko Twittera traži "link" za utakmice

Tražio zabranjenu pomoć

Zvijezda PSG-a zarađuje milione, a preko Twittera traži "link" za utakmice

Admin Čaušević

Zvijezda PSG-a i belgijske reprezentacije Thomas Meunier je za vikend na društvenoj mreži Twitter tražio zanimljivu uslugu od svojih pratitelja. 

Naime, odlični defanzivac je tražio "link" kako bi mogao gledati utakmicu engleskog Checkatrade kupa između Portsmoutha i Sunderlanda.

Meunier je tražio običnu, ali isto tako i zabranjenu pomoć. U namjeri da pronađe brzo rješenje evidentno je zaboravio je da je njegov zahtjev za gledanje utakmice igrane na kultnom Wembleyu nelegalan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, ovo takmičenje igraju samo klubovi iz drugog, trećeg i četvrtog ranga engleskog fudbala. Trofej je pripao Portsmouthu koji je pobijedio poslije penala. Poslije 120 minuta bilo je 2:2, a u penal seriji 5:4 za ekipu s juga Englske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi