Zvijezda sutra protiv Seone, radovi na pomoćnom terenu se privode kraju

Crtice iz Gradačca

Zvijezda sutra protiv Seone, radovi na pomoćnom terenu se privode kraju

E. Škorić

U srijedu od 18 sati Zvijezda će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Seone.

Zvijezda je, čini se, preživjela ono najgore i ostat će član Prve lige FBiH i naredne sezone, iako je bilo govora da bi se klub mogao i ugasiti i poput Čelika krenuti iz Kantonalne lige.

U Gradačcu su odlučni da nastave igrati u Prvoj ligi, pa je koliko-toliko održan igrački kadar, a prvu provjeru pred novu sezonu Zmajevi će imati sutra na Banja Ilidži od 18 sati, kada će ugostiti Seonu.

Ulaz za posjetitelje će biti besplatan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, u međuvremenu završavaju se radovi na pomoćnom terenu gdje je postavljena plastična trava. Uskoro će biti postavljeni i reflektori, a čekaju se i klupe za igrače na umjetnoj podlozi.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi