Zvijezda Tottenhama (28) šokirala javnost: Jedva čekam kraj karijere!

Danny Rose sasvim iskren

Zvijezda Tottenhama (28) šokirala javnost: Jedva čekam kraj karijere!

Lijevi bek Tottenhama Danyy Rose poručio je da jedva čeka da završi fudbalsku karijeru.

U posljednje vrijeme smo svjedoci brojnih rasističkih uvreda za fudbalere posebno u Seriji A, a Rose poručuje kako mu se sve to počelo gaditi i da jedva čeka kraj karijere.

"Dosta mi je svega", započeo je Rose: "Sam sebi samo kažem: Imam još pet ili šest godina u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Kada vidim kako stvari trenutno izgledaju... Samo se želim izvući iz toga".

"To je ono što osjećam. Osjećam da imam još četiri, pet ili šest godina i zato vrijeme želim uživati u fudbalu koliko god mogu. Postoji mnogo politike u fudbalu i svega ostalog. I jedva čekam da svemu tome vidim leđa, iskreno", poručio je Rose.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, engleski fudbaler važi za jednog od najboljih lijevih bekova u Premiershipu, a u toku ove sezone je odigrao ukupno 27 utakmica i upisao pet asistencija. Za reprezentaciju je odigrao do sada 26 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije