Ovo je bilo surovo od Hazarda: "Dok ste vi gradili stadion..."

Belgijanac našao bolnu tačku

Ovo je bilo surovo od Hazarda: "Dok ste vi gradili stadion..."

Novi stadion Tottenhama je konačnio otvorio svoje kapije, a Pijetlovi su svečano otvaranje začinili pobjedom nad Crystal Palaceom.

Pijetlovi su tako dobili novi dom i riječ je zaista o impresivnom zdanju.

Međutim, najbolji fudbaler gradskog rivala Tottenhama, Chelseaja, nije impresioniran.

Naime, Eden Hazard je u svojoj posljednjoj izjavi odlučio "bocnuti" Pijetlove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za Premier ligu je dobro to što sada ima Tottenham, izgradili su novi stadion, imaju i vrhunske igrače, ali mi u Chelseaju osvajamo trofeje - za razliki od njih. Nadam se da će tako i ostati", izjavio je sjajni Belgijanac.

Istina, prošlo je više od deset godina od kada je Tottenham posljednji put osjetio slast osvajanja nekog trofeja. Bila je to 2008. godina i trofej Liga kupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi