Zvijezda upisala petu uzastopnu pobjedu

Gradačani savladali Borac

Zvijezda upisala petu uzastopnu pobjedu

Edmir Škorić

Nogometaši Zvijezde nastavili su s dobrim partijama u prijateljskim utakmicama.

Zvijezda dosta dobro igra ove zime pripremne utakmice. Novu pobjedu upisala je danas u meču protiv Borca iz Šamca.

Meč je odigran u Tramošnici, a pobjedu timu Nedima Jusufbegovića donio je Denis Zvonić.

Prethodno su Zmajevi pobijedili Tekstilac iz Dervente sa 4:0, Slaven iz Živinica s 4:1, tuzlansku Slobodu sa 2:0, Budućnost iz Banovića sa 2:1. Naredna provjera za gradačački tim je za vikend, a protivnik će biti Mladost iz Velike Obarske. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za kraj, dodajmo da je Zvijezda četvrtoplasirani tim Prve lige FBiH sa 25 bodova, dok vodeći Metalleghe ima 29 bodova. Proljetni dio prvenstva ostvara utakmicom protiv Goražda u Gradačcu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti