Zvijezde Premijer lige na svoj način prkose koronavirusu: Bolje ona nego ja da u suzama ode...

Zvijezde Premijer lige na svoj način prkose koronavirusu: Bolje ona nego ja da u suzama ode...

Filip Erić

Koronavirus je učinio da fudbal u gotovo cijeloj Evropi stane. 

Ima i onih koji pjesmom vode bitku protiv koronavirusa.

Jedan od njih je golman sarajevskog Željezničara Filip Erić.

Rada Manojlović i njena pjesma 'Bolje ona nego ja' danas zabavlja Erića kod kojeg je očito vesela atmosfera i nema depresije zbog širenja epidemije. Tako i treba.

Era je iskoristio priliku da se po sunčanom vremenu malo provoza a u pozadini njegovog snimka na Instagram story aplikaciji čuje se pomenuta pjesma Rade Manojlović.

Inače, on i ostali fudbaleri Željezničara dobili su sedam slobodnih dana. 

Top Komentari

Mustafa
Liga se uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Kup se igra krajem jula. Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi