Zvijezdi Liverpoola nije loše s djevojkom u kućnoj izolaciji

Zna uživati

Zvijezdi Liverpoola nije loše s djevojkom u kućnoj izolaciji

Zvjezda Liverpoola Alex Oxlade-Chamberlain jedan je od igrača koji su ovih dana u kućnoj izolaciji zbog koronavirusa. 

Ipak, sjajni vezista i njegova djevojka pronašli su način da im ne bude dosadno i to plesom.

Njih dvoje su snimili video u kojem se sjajno zabavljaju u vlastitom domu a to su odlučili podijeliti na društvenim mrežama.

Očigledno život moe biti lijep i zabavan i bez brojnih stvari bez kojih nam se čini da u današnje vrijeme ne možemo funkcionisati.

Premiership je prekinut do 4. aprila ali postoji mogućnost da to neće biti konačna odluka već da će povratak igrača na teren biti prolongiran za još nekoliko sedmica ukoliko se situacija sa koronavirusom ne smiri.

Oxlade-Chamberlain i ostali fudbaleri Liverpoola možda uzmu titulu i bez borbe u finišu sezone jer postoji priča da će se tako dogovoriti klubovi iz najvišeg ranga engleskog fudbala ako se sezona bude morala potpuno prekinuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi trenutno imaju čak 25 bodova viška u odnosu na Manchester City koji je drugoplasirani i bilo bi suludno razmišljati o tome da neće osvojiti titulu na kraju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Ono kad kažu "ne zna šta će sa sebe " Haha
2 0
Adnanos
Maggie Pretty Girl remix
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi