Zvijezdi Reala bi bilo bolje da Zidane ovo nije učio

Greška kod gola

Zvijezdi Reala bi bilo bolje da Zidane ovo nije učio

A. Čaušević

U prvoj pripremnoj utakmici pred start nove sezone Real Madrid izgubio od Bayerna sa 1:3. 

Zinedine Zidane ne može biti zadovoljan viđenim, a pojedini igrači su bili posebice neozbiljni u fazi odbrane.

To se najbolje moglo vidjeti kod vodećeg gola Bavaraca kada se poprilično nonšalantno Isco Alarcon te svog igrača ispustio iz vida.

Isco je bio zadužen za čuvanje Corentina Tolissoa, ali ga je neobjašnjivo ostavio samog te veznjak Bayerna nije imao problema da loptu pospremi u mrežu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Isco se spominje kao jedan od mogućih igrača koji će napustiti Real Madrid, a španskom reprezentativcu bi možda bilo najbolje na Zinedine Zidane nije primjetio ovu njegovu neozbiljnost...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi