Zvonić, Abdihodžić i Krcić ostaju vjerni Veležu

Produžili ugovor

Zvonić, Abdihodžić i Krcić ostaju vjerni Veležu

FK Velež na čelu sa trenerom Ibrom Rahimićem polako, ali sigurno sklapa igračku križaljku za narednu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Nakon jučerašnjih dogovora Brandaa, Panessa i Rodriga, te jutrošnjih Mujezinovića, Ovčine, Ćosića i Avdića, na red su došli igrači iz odbrane.

Mostarski klub je saopštio kako stubovi odbrane Denis Zvonić i golman Abdihodžić ostaju vjerni Veležu. Obojica su Veležu produžila vjernost na još dvije sezone, a na isti period u crvenom dresu ostaje također i Emrah Krcić.

Abdihodžić je, podsjećamo, pojačao Velež pred početak proljetnog dijela sezone i pokazao je da se radi o jednom od najboljih golmana u ligi. Krcić je također došao pred početak proljetnog dijela, a Rahimić ga je najviše koristio na poziciji desnog beka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kapiten Zvonić je samo potvrdio pripadnost klubu i u narednim sezonama će predvoditi Veležove igrače na teren. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi