Zvonić: Kod nas to tako ide, svi jedva dočekaju da nešto ospore

Kapiten Veleža poručuje

Zvonić: Kod nas to tako ide, svi jedva dočekaju da nešto ospore

FK Velež sinoć je ostvario veliku pobjedu protviz Zrinjskog u okviru 2. kola M-Tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine rezultatom 2:0- 

Nakon velike borbe viđene tokom svih 90 minuta pobjeda je na kraju, sasvim zasluženo, pripala domaćim nogometašima koji su tako povezali dvije pobjede u gradskim derbijima.

Jedan od momaka koji je sinoć vjerovatno zaigrao pod određenim pritiskom nakon lošijeg nastupa na Grbavici je kapetan Rođenih Denis Zvonić. Njegova sinoćnja partija mogla je vratiti osmijeh na lica navijačima Veleža, te njegovom treneru Feđi Dudiću. Kapetan Veleža je, slobodno možemo reći, zasigurno jedan od najzaslužnijih što su bodovi otišli na konto Veleža.

Jutro poslije velike pobjede Zvonić je svoje utiske od sinoć podijelio za SportSport.ba.

"A ništa, suvišno je govoriti koliko sam sretan zbog nove pobjede u gradskom derbiju", kazao je Zvonić i nastavio:

"Drago što smo pokazali da imamo karakter i što smo pokazali inat, želju, borbu i zalaganje tokom svih 90 minuta. Nakon utakmice na Grbavici gdje smo imali loš dan sedam dana smo bili pod velikim pritiskom jer smo jedva čekali kada će doći utakmica sa Zrinjskim za koju smo znali da u njoj moramo popraviti sve svoje greške i ukupni dojam s Grbavice. Vjerujem u nas i našu ekipu, bez daljnjeg. Sinoć se naravno proslavila pobjeda nad gradskim rivalom, ali već danas to sve ostavljamo iza sebe jer vremena za slavlje više nema. Ispred nas je već prekosutra novi ispit na Pecari gdje ćemo gostovati Širokom i gdje očekujem da ponovimo sinoćnji pristup i izdanje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Denise, bio si dosta osporavan nakon utakmice sa Željezničarom?

"Izgleda da to tako ide u sportu kod nas. Odigraš jednu lošu utakmicu i odmah je iza tebe nepregledan red pljuvatora i dušebrižnika koji imaju svoje mišljenje o svemu i svačemu, te jedva dočekaju kada im se da i najmanji povod za osporavanje. Iz iskustva znam da je lijek za to još jači rad i kad već u idućem nastupu dokažeš da se radilo o samo lošem danu. Drago mi je da sam odigrao dobro i da sam podigao vlastito samopouzdanje pred iduće izazove koji su pred nama" - kazao je Denis Zvonić za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Glavu gore kapitenu,vidis kako Varan grijesi,znaci svako ima los dan u Sarajevu si vise grijesio zato sto nisi uigran sa ovim makedoncem,samo naprijed.
3 0
Dino69
Kod nas u bosanskom jeziku se kaze KAPITEN
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi