Zvonić: Možemo pobijediti u Gradačcu

Fudbaler Veleža

Zvonić: Možemo pobijediti u Gradačcu

M. Maksimović

Pred Veležom je važno gostovanje u Gradačcu kod Zvijezde koja za razliku od Rođenih u finišu jesenjeg dijela sezone zauzima mjesto u vrhu tabele u Prvoj ligi Federacije BiH.

Mostarci na noge  Zvijezdi idu bez kartoniranih Lukomirka i Mahinića, a trenera Rahimića obradovalo je i to što se treninzima vratio Demić koji još uvijek nije spreman za igranje. Denis Zvonić koji je upravo uz Demića jedini igrač Veleža koji je igrao za Zvijezdu očekuje povoljan ishod derbija u Gradačcu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Žao mi je prije svega što su Velež i Zvijezda danas u Prvoj ligi, a ne u Premijer ligi. Siguran sam da će brzo doći dan kada ćemo i jedni i drugi ponovo biti u najjačem rangu. Moja velika želja je da se vratimo što prije“, kazao je Zvonić koji će u Gradačcu zaigrati na poziciji stopera.

“Neće biti lagana utakmica. Zvijezda igra dobro i kod kuće pobijeđuje. Mi smo dobar niz prekinuli u prošlom kolu, ali se nadam da se to neće odraziti na igru i rezultat na Banji Ilidži. Ako budemo na nivou uz malo sreće lako možemo i pobijediti, ništa nije nemoguće“, rekao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi