Zvonić: Nadam se da nećemo iznevjeriti navijače Veleža

Fudbaler Veleža pred meč protiv Travnika

Zvonić: Nadam se da nećemo iznevjeriti navijače Veleža

M. Maksimović

Nakon sezone provedene u Zvijezdi iz Gradačca, Denis Zvonić vratio se u tim Veleža. 

Povratnik u najdraži dres nada se pozitivnom ishodu prvog susreta u Prvoj ligi FBiH u kojemu će Velež gostovati u Travniku. Ni u najboljim danima Rođeni se ne mogu baš pohvaliti uspjesima s Pirote, ali je Zvonić i ovog puta optimističan.

“Znate da je usljed brojnih problema ekipa sastavljena u hodu, te da nije dovoljno ni spremna, ni uigrana. Pred nama je susret s Travnikom koji je imao manje problema i koji ima ambicije da osvoji prvo mjesto na kraju sezone, tako da će, kada se sve to uzme u obzir, biti itekako teško“, kaže Zvonić, uz vjeru u povoljan ishod meča.

“Igrat ćemo vjerovatno malo zatvorenije, te pokušati iz kontri ugroziti domaćina. Drago nam je što ćemo imati i ogromnu podršku naših navijača. Nadam se da ih nećemo iznevjeriti“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim Zvonića, Veležov tim tokom ljeta pojačao je veliki broj mladih, neafirnisanih igrača, te Bebanić i Petrović koji će se također naći u startnoj postavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi