Zvonimir Kožulj karijeru nastavlja u Turskoj
Foto - Gaziantep

Bh. veznjak u Super ligi

Zvonimir Kožulj karijeru nastavlja u Turskoj

M. Šljivak

Bh. fudbaler Zvonimir Kožulj karijeru nastavlja u Turskoj.

Ovaj 26-godišnji veznjak dogovorio je saradnju sa turskim Gaziantepom, te će povećati koloniju bh. fudbalera u turskoj Super ligi.

Bit će to još jedan novi izazov za Kožulja koji je prethodnu godinu i po dana igrao za poljski Pogon Szczecin. Tamo je igrao fantastično, ali je ugovor sa njim raskinut u aprilu ove godine.

Nakon kraće potrage za novim timom i nekoliko ponuda, Kožulj je na kraju završio u Turskoj i imat će priliku da se dokaže u ovoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kožulj je tokom karijere igrao za omladinske selekcije Zrinjskog i Širokog, a u seniorskoj konkurenciji je pored Širokog igrao još za Vitez, Branitelj i Hajduk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi