Zvonimir Kožulj na zasluženom odmoru u Mostaru
Zvonimir Kožulj za iduću sezonu ima nekoliko ponuda iz Bundeslige.

Sjajni veznjak posjetio juniorsku utakmicu Zrinjskog i Radnika.

Zvonimir Kožulj na zasluženom odmoru u Mostaru

Zvonimir Kožulj, jedan od najboljih nogometaša poljskog Pogona iz Sczecina na odmoru je u rodnom Mostaru.

Popularni "Zolja iz Bijelog Polja" koji je u karijeri još nosio dresove splitskog Hajduka te NK Širokog završio je vjerojatno najbolju sezonu u karijeri u kojoj se isprofilirao kao jedan od najboljih nogometaša svog tima ali i najboljih veznjaka poljske Ekstraklase.

U posljednjih nekoliko kola Kožulj je postigao nekoliko uistinu fantastičnih pogodaka i svojim je partijama u protekloj sezoni privukao pažnju dosta jačih klubova. Navodno, pred Kožuljem je nekoliko sjajnih ponuda, između ostalih i one iz njemačke Bundeslige i izvjesno je da će ovaj sjajni veznjak skoro promijeniti sredinu.

Jučer je Kožulj iskoristio prigodu da ode na utakmicu između juniora Zrinjskog i Radnika koju su Plemići pobijedili s 2:1 i proslavili naslov juniorskog prvaka naše zemlje. 

Promo

Top Komentari

Mirko
Šula drži ga odmah???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi