Turci se žestoko "osvetili" Kožulju

Problemi za bh. fudbalera

Turci se žestoko "osvetili" Kožulju

Admin Čaušević

Bh. internacionalac Zvonimir Kožulj od 2020. godine igra u Turskoj.

Kožulj je na ljeto prošle godine potpisao za Gaziantep, da bi nakon jedne sezone promijenio sredinu te u augustu postao član Eyupspora.

U novom klubu nije isplaćivan redovno te je odlučio da tuži istanbulski klub FIFA-i kako bi dobio ono što zaslužuje.

Međutim, u Eyupsporu su se odlučili za žestoku "osvetu", te je Kožulj izbačen iz ekipe, a posljednji meč je odigrao 22. novembra.

Ove sezone je upisao sedam nastupa uz asistenciju, a s trenutno četvtoplasiranom ekipom druge turske lige ima ugovor do 2023. godine.

Kožulj je u BiH igrao za Vitez i Široki Brijeg odakle odlazi u Hajduk. Poslije toga je ostvario i dobar transfer u poljski Pogon kojeg je napustio s dolaskom koronavirusa.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
I on je prevario ljude u Pogonu. Obećao da će ostati u klubu pa otišao u Tursku. Kako se u životu sve vraća...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi