Zvučna razmjena u Španiji: Pao dogovor Valencije i Celte!

Ofanzivac se već oprostio od saigrača

Zvučna razmjena u Španiji: Pao dogovor Valencije i Celte!

A. Čaušević

Valencija i Celta će realizovati jedan od zvučnijih transfera ovog ljeta u Španiji.

Naime, ova dva kluba će realizovati razmjenu napadača. Put Galcije će Santi Mina, dok će u suprotnom pravcu sjajni Maxi Gomez.

Mina je jutros boravio u trening kampu Valencije gdje se oprostio od saigrača koji su obavili ljekarske preglede pred start priprema za novu sezonu.

Ofanizvac je za kratko porazgovarao sa saigračima iz svlačionice, pokupio je svoje stvari i nema se namjeru vraćati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mina će zvanično postati igrač Celte kada Maxi Gomez potpiše za Valenciju i tako se aktivira zamjena sa klubom iz Galicije.

Gomez je prošle sezone zabio 13 golova u La Ligi, dok će se Mina nakon četiri godine vratiti u Celtu gdje je zapravio i počeo karijeru.

Top Komentari

amadeus21
Dobrodošao Maxi!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti