Donnarumma: Trofej posvećujemo predsjedniku

Milanu Superkup

Donnarumma: Trofej posvećujemo predsjedniku

E. Škorić

Mladi golman Milana je trofej Superkupa Italije posvetio predsjedniku kluba Silviju Berlusconiju.

Nakon 1:1 u 90 minuta igre u Dohi, igrali su se produžeci, nije bilo golova, pa su se morali izvoditi penali i Rossoneri su tu bili uspješniji za prvi trofej nakon pet godina suše.

"Ne mogu vam opisati kako se osjećam i ne znam ni šta je prolazilo sve kroz glavu", rekao je 17-godišnji Donnarumma za Rai Sport, pa je dodao:

"Znali smo da smo morali dati sve od sebe. Trener nam je dao dobre upute i trudili smo da ispoštujemo sve što smo dogovorili".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je neopisiv osjećaj. Željeli smo ovu pobjedu i zaslužili smo je zbog svega što smo učinili. Posvećujemo trofej predsjedniku. Ne znamo da li će ovo biti njegov posljednji trofej u Milanu, ali njemu posvećujemo", istakao je Donnarumma.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi