Budućnost slavila u crnogorskom derbiju uz vrlo dobru partiju Atića
FOTO: ABA liga

Savladali Mornar u Baru

Budućnost slavila u crnogorskom derbiju uz vrlo dobru partiju Atića

H. Zilić

Crnogorski derbi u 19. kolu ABA lige odigrali su Mornar i Budućnost.

Gosti iz Podgorice bili su blagi favoriti prije početka ovog susreta, a to su i potvrdili na terenu te slavili rezultatom 62:73.

Podgoričani su do pobjede došli na krilima Popovića i Reeda koji su ubacili po 16 poena i dodali po šest skokova i odavno se nije desilo da dva ključna igrača imaju identičnu statistiku u dva parametra.

U pobjedničkom timu dvocifren je bio bh. reprezentativac Edin Atić koji je odigrao vrlo dobar meč i ubacio deset poena uz šest skokova i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kod Mornara Nemanja Gordić je meč završio sa 11 poena i osam asistencija i bio je najbolji pojedinac u timu iz Bara, dok je još jedan bh. reprezentativac Aleksandar Lazi imao skromnu noć u dresu Mornara. Lazić je meč završio sa dva poena i pet skokova za 20 minuta provedenih na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi