11

Komentari (11)

criticos
Jedina ispravna kazna je ponavljanje utakmice majstorice pred praznim tribinama uz finansijsku kaznu tacno onoliko koliki su bili prihodi od ulaznica za spornu utakmicu + prazne tribine za narednu sezonu do kraja 2019 (nekih 10-tak kola ABA lige).
Emir
A je kazne i kurca logicnije bi bilo da su im uzeli titulu i izbacili iz lige narednu sezonu.
Benjamingst
I ponovo ce praviti sranja.
teddy sheringham
Hahaha. Kakva kazna. Isto kao kad meni drot piše pojas ili svjetla.
kiki
te pare ce zaraditi od jedne utakmice u euroligi a na prve dvije utakmice naredne sezone svakako n iko nece doci.Smijesno
ISTINA
LOLLOL
To je obična sica
Navijaci Crvene Zvezde treba se odluce za petokraku ili za kokardu, ne moze se u isto vrijeme voleti Crvena petokraka i kokarda, jer i dalje na grbu Crvene Zvezde je crvena petokraka, sada kad je glavno cetnistvo u Srbiji, Crvena Zvezda treba promijeniti ime u FK Kokarda a FK Partizan u FK Cetnik. Crvena Zvezda i Partizan nastali su u komunizmu i nemaju nikakve veze sa Cetnicima u Srbii i sa Drazom Mihalovicem.
Jaiti
Bravo majstore!
ratip irats
Ovo zovete kaznom? Ovo je samo dokaz da cilj opravdava sredstva...
nerminh74
Upravo tako, kazna bi trebalo biti minimum 100 000 i i pola sezone bez gledatelja ovako je upravo kako si napisao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.