3

Komentari (3)

prka
Evo prilike za Musu...
Najveci problem da zemlje koje imaju problema sa zivotnim standardom, to jest tamo gdje su niska licna primanja i velika nezaposlenost tu je upravo na najvisem stupnju razvijena kocka kao jedan od poroka, a zasto je to tako, pa zato sto skoro svako trazi da u svojoj bijedi putem kocke rijesi preko noci svoje materialne - finansijske probleme, medjutim nazalost tako se jos gore upada u jos vecu bijedu. Kad bi se pravila statistika u kojoj zemlji regiona se najvise kocka, na prvom mjestu je svakako Srbija ispred Hrvatske i BiH, u Srbiji se cak sta vise dosta ulaze na reklamiranju bilo koje vrste kocke, ne zaboravite da zbog kocke i droge neki teski ovisnici upadaju u probleme sa kriminalom kao sto je kradja da bi se doslo novca kako bi se kockalo i eventualno mozda doslo do vece svote novca preko noci. Zato porucujem nekoa se drustvo i zakon pozabavi sa problem kocke u regionalnim zemljama, pa eto i ovaj portal sportsportba direktno ili indirektno reklamira kocku putem ovakvih clanaka.
Slobodas
Necemo da se kladimo to nije po nasoj vjeri ! A vi se prodajite i dalje ovim istocnim i zapadnim sponozrima i razvijajte porok omladinu nek sve ide na vasu dusu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.