Adams ponovo dobar u pobjedi Bešiktaša

Potencijalni reprezentativac BiH

Adams ponovo dobar u pobjedi Bešiktaša

M. Šljivak

Potencijalni reprezentativac BiH Josh Adams odigrao je još jednu jako dobru partiju u dresu Bešiktaša.

Njegov tim je u 27. kolu turske Superlige pobijedio Pinar Karsiyaku rezultatom 77:63 i na taj način su ponovo preuzeli treće mjesto na tabeli.

Ključna je u ovom meču bila treća dionica. Nakon izjednačene igre u prvom poluvremenu (37:35), Bešiktaš treći period dobija 20:10 i pravi prednost koju gosti nisu mogli dostići u posljednjoj dionici i domaći su stigli do nove pobjede.

Josh Adams je odigrao jako dobar meč. Iako je šutirao samo četiri lopte od čega je dvije pogodio, ubacio je 10 poena, a ovom učinku je dodao i sedam asistencija i četiri skoka.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Earl Clark je sa 21 poenom vodio Bešiktaš do pobjede, dok je kod gostiju David Kennedy ubacio 19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi