Ako čekate novu epizodu "Game of Thrones" onda nemojte ulaziti na Twitter profil Jusufa Nurkića!

"Spoiler alert"

Ako čekate novu epizodu "Game of Thrones" onda nemojte ulaziti na Twitter profil Jusufa Nurkića!

Endin Čaušević

Američka serija "Game of Thrones" postala je jedna od najpopularnijih ikad, a mnogi nestrpljivo čekaju nove epizode.

Prije dvije sedmice počelo je emitovanje posljednje sezone ove serije, a danas će gledatelji u našoj zemlji imati priliku da pogledaju treću epizodu "Game of Thrones".

Međutim, poznato je da uvijek postoji oni koji vole da prije svih pogledaju epizodu, a zatim namjerno otkriju šta će se dešavati i tako pokvare užitak svima.

Ovu "ulogu" preuzeo je i bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je objavom na Twitteru otkrio da je konačno završena borba živih i mrtvih, te je poručio da na kraju epizode umire Noćni kralj. Komentari na ovu objavu su većinom bili da je Nurkić "spoiler", te da nije to smio uraditi.

Top Komentari

Jasko91
jA NE MOGU da vjerujem o čemu vi pišete,nigdje ni jednog naslova za polufinale zapada GSW-HOU ,pa kakva ste vi stranica u vražiju mater više Nigdje ni jednong naslvoa za Jedinstvo Bimal koje je osvojilo ligu ,podhitno gasite ili mijenjajte šta ovdje !
10 0
genter
Svakako ne pratim papka.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi