Posrnula franšiza želi Kawhija Leonarda

Osim Leonarda, još jedan superstar na meti Knicksa

Posrnula franšiza želi Kawhija Leonarda

Emir Dindić

Ljetnja pijaca u NBA ligi ponudiće dosta zanimljivih trejdova, a postoje velike mogućnosti da i neke od velikih zvijezda promjene dosadašnje klubove. 

New York Knicksi žele pod svaku cijenu da u svoje redove dovedu Kawhija Leonarda.

Slavna franšiza već neko vrijeme nalazi se u velikim problemima, i na predstojećoj ljetnoj pijaci tražiće svog spasioca. 

Leonard je označen kao prvi prioritet, koji čelni ljudi ove franšize vide kao svog novog heroja. Knicksi su zadnji put u velikom finalu bili prije 20 godina kada su poraženi od San Antonio Spursa.

Svi u Knicksima nadaju se da će sjajni košarkaš Toronto Raptorsa izabrati New York kao svoj novi dom, dok se po medijima špekuliše da je ova franšiza ozbiljno zainteresovana da putem trejda dovede i Anthonyja Davisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi