Aleksandar Ponjavić pojačao Igokeu
Foto: ABA-liga.com

Novo ime u Aleksandrovcu

Aleksandar Ponjavić pojačao Igokeu

Aleksandar Ponjavić je novo pojačanje Igokee, objavljeno je na Twitter profilu agencije Pepi Sport koja zastupa ovog košarkaša.

Ponjavić je rođen 1991. godine u Gornjem Milanovcu u Srbiji, te će predstavljati veliko pojačanje za Igokeu na poziciji beka šutera.

Ovaj sjajni bek šuter je do sada nastupao za Radnički, Helios Domžale i Zlatorog Laško, dok je njegov posljednji klub bio slovenački Šentjur.

Srbijanski košarkaš je ozvaničio saradnju s Igokeom nakon što je u ovom klubu proveo određeni period na probi i, očigledno, zadovoljio čelnike ekipe iz Aleksandrovca.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Aleksandar Ponjavić predstavlja samo jedno u nizu novih imena u Aleksandrovcu, s obzirom da su ovog ljeta u Igokeu već stigli Desmond Washington, Nikola Jevtović, Nikola Gajić i Marko Ljubičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi