Ali Demić se uspješno oporavlja

Košarkaš Zrinjskog

Ali Demić se uspješno oporavlja

M. Maksimović

Jedan od najboljih košarkaša Zrinjskog Ali Demić oporavlja se nakon operacije koljena koju je sredinom mjeseca u Rijeci obavio poznati doktor Boris Nemec. 

Demić je već započeo terapije, a tokom oporavka veliku podršku ima i od kluba koji će mu omogućiti najkvalitetnije terapije. Sinoć je s tribina dvorane Bijeli brijeg pružio podršku saigračima koji su u hercegovačkom derbiju ponovo porazili Široki Brijeg.

“Zadovoljan sam kako protiče oporavak. Nakon desetak dana mirovanja, već se krećem uz pomoć štaka, a redvno odlazim i na terapije. Mnogo mi naravno znači i podrška kluba i saigrača koji su i sinoć bili odlični“, rekao je Demić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, košarkaš Zrinjskog povrijedio se na jednom od posljednjih treninga u prošloj godini kada su prilikom pada stradali križni ligamenti koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi