Allen Iverson skoro zaplakao kada mu je dječak pokazao fotografiju: "Ko je ovo donio?"

Pogodilo ga kada je vidio Bryanta na slici

Allen Iverson skoro zaplakao kada mu je dječak pokazao fotografiju: "Ko je ovo donio?"

Endin Čaušević

Legendarni košarkaš Allen Iverson našao se u centru pažnje sportske javnosti tokom davanja autograma svojim fanovima.

Iverson je prije 20-tak godina bio jedan od najboljih NBA košarkaša, a mnogi su odrasli gledajući njegove sjajne poteze. NBA liga tada je bila puna nevjerovatnih igrača, ali Iverson je bio jedna od glavnih zvijezda u nekoliko sezona.

Prije nekoliko godina završio je svoju igračku karijeru i poprilično se udebljao, ali je ostao i dalje velika zvijezda.

Prije nekoliko dana davao je autograme svojim fanovima i ostao je bez teksta kada mu je jedan dječak donio fotografiju da mu potpiše.

Iverson je tada vidio da je na fotografiji pored njega i legendarni Kobe Bryant koji je tragično stradao prije dvije godine u helikopterskoj nesreći. Kada je ugledao fotografiju bio je poprilično emotivan i vidjelo se koliko ga je to potreslo.

"Ovo je zaista odlična fotografija. Ko ju je donio? Imaš li još jednu ovakvu da mi daš, treba mi jedna ovakva fotografija", rekao je Iverson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti