15

Komentari (15)

Nek_komsiji_crkne_krava
Ako sam ja seronja onda si ti sigurno na kvadrat. Ja nisam strucnjak i expert da dajem strucne analize niti imam znanje za to.To ocekujem od tebe i slicnih tebi jer vi to bolje znate. Kao sto rekoh u vuko****ni svi znaju sve. To je jos jedan dokaz da imamo jako puno strucnjaka na tako malom prostoru koji nisu dovoljno iskoristeni.
Edin
Ma jasta si nego seronja! Strucnjaka nemamo niti u jednom sportu, da imamo ne bi bili tu gdje smo sad. Ja samo komentarisem ono sto sam vidio i dajem svoje misljenje, to ne mora da znaci da je tacno. Igrao sam kosarku godinama i znam puno stvari o tom sportu. Volio bih da ima neko kao npr. ovaj "stramputica" s kim bih mogao da razmijenim misljenje i utiske. Tebi smeta svaka reakcija na utakmicu. Svadjas se ovdje 3 dana, a veze nemas o kosarci. Znas samo da su Sparsi pobjedili. Zato si seronja! Nemoj mi se vise obracati, ja tebi necu sigurno! Samo jedan mali savjet. Kad vec volis sport, kad vec volis kosarku i pratis Sparse, pokusaj tako gledati utakmicu da razumijes igru. Da razumijes sta su Sparsi odigrali u napadu, kakvu akciju, kako su se branili. Bit ce ti mnogo interesantnije da pratis kosarku, nego samo da pratis rezultate!
Nek_komsiji_crkne_krava
Hvala SERONJA na kvadrat i sretno sa analizama.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ti ocito nisi gledao drugo poluvrijeme. Zahiragic odigrao izvrsno. Pa procitaj sta si napisao ranije. Lagan poraz Sparsa i slicno. Ne razumijem kako razmisljas. Nista nije gotovo dok nije gotovo. Ali dobro ti si strucan kao i tvoj jaran stranputica.
Edin
Izbjegavas dati odgovor. Sta je to Kadija dobro pripremio? Ja sam prognizirao rezultat i bio sam blizu. U 7/4 Zlatibor je zabio 20+ koseva. U zadnjoj 1/4 u dvije utakmice 11 koseva. Ne shvatljiv pad, cudne odluke i igraca i sudija, ali ne bitno!! KAKO JE KADIJA DOBRO PRIPREMIO UTSKMICU???? MOLIM ODGOVOR!!!
Nek_komsiji_crkne_krava
Daj ne lupetaj covjece. Umanjujes pobjedu Sparsa. Ja nisam strucan kao ti samo smatram da su zasluzeno prosli u polufinale na celu sa Kadijom koji je izvukao maksimum iz ove oslabljene ekipi. Ti sada petljas i sudije. Jesi li sav svoj, pitam se?
stranputica
Ja sam mislio da ste neki dan i ti i Sparsi i Kadija imali slab dan, ali očigledno sam se prevario. Izgleda da su to bili samo Sparsi i Kadija, a ti si na nekoj svojoj cinično-svađalačkoj konstanti. Nejse, važno je da su Sparsi nagrađeni ovom pobjedom za dugogodišnji trud i zalaganje i da ćemo ih opet gledati najmanje dvije utakmice. Na žalost nisam gledao danas utakmicu. Pa ću večeras kad dođem kući probati odgledati. Pozdrav!
Nek_komsiji_crkne_krava
Svaka cast na prolazu u polufinale. A ovi ”strucnjaci” sto misle da znaju su vidjeli da i ”ovakvi” Sparsi prolaze dalje. Bit ce tesko zbog problema u rotaciji ali bez obzira sjajan rezultat. BRAVO MOMCI na energiji koju ste pokazali. Kadija, svaka ti cast na pripremljenoj taktici sa ovako poprilicno istrosenom ekipom. Sretno, hrabro pa kako bude.
Edin
Svaka cast, mene su iznenadili. Naravno pozitivno. A sta je to Kadija takticki dobro pripremio? Zahiragic, kojeg stalno kritikujem, odigrao najbolju utakmicu u karijeri, mozda i u zivotu. Puno srece, puno gluposti od igraca Zlatibora. Kamenjas slidan, ali osjeti se umor. Teske noge, bez kretanja, slabo se reket zatvara. Gegic opet nesretna utakmica, Gediminas jednostavno rjesavao situacije, pametno, kad je bilo najpotrebnije
Nek_komsiji_crkne_krava
Ti prozivas mene kravom ali ja tebe necu. Ne mozes suditi o nekome nakon par lose odigranih utakmica. Svako prije ili poslije upadne u krizu. Ti prvi si napisao da je Zahiragic nikakav bek a covjek zaustavio njihovog najboljeg sutera u drugom poluvremenu. Prema tome nemoj da dajes preuranjene komentare. Ne mozes reci da zaslugu u prolazu Sparsa dalje nema Kadija koji je najodgovorniji za ekipu. Sobzirom na kratak roster ovo je fantastican rezultat i naravno zasluga i Kadije.
Edin
Srkracenica na "nick". Koga je to Zahiragic zaustavio? Protica? Covjek dao 20+ koseva. Kako ga je zaustavio? Covjek prolazio pored njeg ko voz. Osim toga ja sam pricao o Zahiragicevim napadackim kvalitetima, nikad nisam pricao o individualnim odbranbenim kvalitetima. Pitao sam te sta je to Kadija dobro pripremio? Ja pratim Sparse vec par godins. Svaku tekmu, tako da ne baziram misljenje na jednoj tekmi.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne kontam te Sparsi ove godine igraju jednu od najboljih sezona u ABA2 ligi. Ne kontam sta hoces od Kadije. Covjek za sada vodi ekipu vise nego uspjesno. Ko ih trenira i priprema utakmicu? Neko sa strane ili si ti mozda zaintresovan? Prijavi se.
Edin
Seronjo, rekao si da je Kadija dobro pripremio utakmicu. Sta je to onda Kadija dobro pripremio pa si dosao do tog zakljucka? Pitam te 10 puta da mi odgovoris objasni ono sto si sam rekao ili zakljucio! Sta je tu tesko objasniti? Sto pises stvari koje ne mozes objasniti???? A smetaju ti komentari od "stramputice " koji je jako dobro analizirao proslu tekmu!!!
stranputica
Gledao sam i drugu utakmicu. Čini mi se kao da su ekipe zamjenile dresove u odnosu na prvu utakmicu. ZLA bez neke ideje u nekom grču kao da su se uplašili. Sparsi su igrali bolje nego u prvoj, Hasandić odigrao zapaženo pogodio par šuteva i to je ono što je trebalo Sparsima u prvoj. I odbrana je bila puno bolja i što je još važnije konstantna tokom cijelog meča, čak i kad su gubili, nisu glavu izgubili....Očigledno, da je nekoliko igrača iz ZLA u prvoj utakmici odigralo 150% svojih kapaciteta. Generalno, mislim da su Sparsi zasluženo prošli i da su bolja ekipa. I da obavezno dovesti Protića sljedeću sezonu :). Pozdrav!
Edin
Taj Protic je vec igrao u Sparsima. Radi se o poprilicno dobrom beku, dobar ulaz, dobar sut, ali problem je u njegovoj psihi. Momak je po meni i pored 25 postignutih poena izbacio Zlatibor iz daljeg takmicenja losim i nelogicnim potezima na kraju utakmice. Momak igra sam, nema osjecaj za suigrace, vazno mu je da zabije 20+ koseva. Prvo izgubljena lopta 5 minuta prije kraja utakmice iz koje su Sparsi poentirali, pa zatim nesporazum sa Kutlesicem. Slijedi nerezonski sut za 3 poena. Trener ga vadi vani da se smiri, pa ga vraca 2 minute pred kraj meca. On opet solira, nista nije napravio osim prodora protiv Zahiragica. Ja sam igro beka i znam kolko je bitno razigrati igrace. Pogotovo u zadnjim minutama, kad se lomi sezona moras imati jasnu viziju sta i kako odigrati. On igra sam 1:5 i nikad, ali skoro nikad ne razigrava nego pravi sebi prostor za ulaz ili za sut. Ostali igraci gledaju....Mislim da je utakmicu odlcio Gediminas sa ulazima i iznudjenim prekrsajima i pogodjenim slobodnim. Jako diskutabilna odluka je ulaz Protica na Kamenjasa, da li je tu bio prekrsaj ili ne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.