Amare Stoudemire opet prekršio pravilo karantena

Još jedan kiks i košarkaš će ići u 14-dnevnu izolaciju

Amare Stoudemire opet prekršio pravilo karantena

Amare Stoudemire opet je prekršio pravilo karantene. 

Izraelci se pripremaju za skori nastavak prvenstva a igrači su pod posebnim pravilima koje je donio izraelski košarkaški savez.

Košarkaši se nalaze u karantenu iz kojeg izlaze samo na treninge, a bivša NBA zvijezda i član Maccabija Amare Stoudemire je u startu najavio da neće poštovati ta pravila. On je već jednom viđen u trgovačkom centru što je njegov klub platio kaznom od 30.000 izraeskih šekela (8.700 dolara).

Stoudemire je svoj prekršaj opet ponovio te je Maccabi opet uplatio isti iznos na račun saveza, a slijedeći prekršaj ovog će košarkaša koštati odlaska u 14-dnevnu izolaciju bez odlaska na treninge i utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi