10

Komentari (10)

user1644415954
Bojkotuju srbi i hrvati u vijeću ministara!!
vozdra
Stvarno ne razumijem ovakav mentalitet. Da se razumijemo ne branim Čolana ali je po vama ok da država ne učestvuje u financiranju državnih selekcija bilo kojeg sporta. Nek mi neko objasni ko je kriv za odbojkaše,rukometaše,našu zlatnu Lanu!? Tamo nije Amer Čolan. Sramite se vaših izjava jer predizborna kampanja milione proguta onih istih koji su Dužni obezbijediti uslove svim reprezentacijama.
gogs
Ima para ne kaki
Realno01
Sadaka mentalitet i dalje na sceni. Treba prestati jednom za sva vremena kukati i moliti nego poceti nesto nuditi i postaviti sposobne koji ce raditi. 30 godina imamo drzavu koja samo kuka i moli i trazi sadaku a nista ne nudi drugima.
crnoicrveno
Napusti savez nehl****ru ako nisi sposoban naci sponzora
Babuka1
Sta ba sponzora? Od kad drzavne selekcije moraju zivjeti od sponzora i sadake? Pa nije to privatni klub da se sponzor trazi jbt
user1582456981
treba da vi bagra napustite savez i budete daleko od kosrke i svega i onda bi neko i stao iza svega a vi kajmak brati a neko davati imal logike uhljebljeni pohlepnice????
criticos
Pa teško da će se neko trznuti za novčanik, kada te svako malo vidi pola Sarajeva da se šepuriš u novom Jaguaru. Ne ide to! Tu si postavljen da izvučeš lovu svojom sposobnošću, komunikativnošću, ubjeđivanju, marketinškim potezima, menadžerskim manevrima...a ne da šalješ u javnost apel za pomoć, prošenjem.
sslazio
Oni nista, a ti trebas da das ostavku!
Caponi
A vi u savezu? Samo cekajte da neko drugo obavi vas poso.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.