5

Komentari (5)

user1650485565
Poslat im zlatnu medalju da ne dolaze djaba
HamzaVojvoda
Imal bosne na olimpijadi? Pitam za ove pjedere kjafire pogane? Samo nastavite pusit jedan drugome imacete i dalje qarinu u svemu hahaha gubitnicka nacijo sa.debilima poput ovih pjedera
AlphaStrong
Šta misliš brate @BosanskaSvedska ko bi mogao biti 12. igrač? Da nije slučajno jaran nam voja. Možda mu Njokić ugura. Ili će se odlučiti za smrdiju da igra, ali i tu će mu Njokić pomoći, ima da mu našteli, da ga ugura.
P.S. ali bez sapuna
BosanskaSvedska
Rodzen je vojo za ovo,pogotovo tusiranje i sapunjanje poslije utakmice!
AlphaStrong
Vidi nam jarana voje. Ovo se isplati. Dobro smo ga dresirali. Čim se javi, znači da se pronašao. Da nije tako ne bi ni pisao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti