Anadolu Efes bez Bryanta Dunstona sljedećih mjesec dana
Foto: EPA

Ozljeda oka s terena odstranila snažnog Amerikanca

Anadolu Efes bez Bryanta Dunstona sljedećih mjesec dana

Samo koji dan nakon što se na teren za Anadolu Efes vratio sjajni Amerikanac Shane Larkin, turski tim zadesili su novi problemi.

Obrambeni i skakački stub ovog tima Bryant Dunston s terena će izbivati u narednih mjesec dana.

"Ostali smo bez Bryanta barem mjesec dana" - kazao je trener Efesa Ergin Ataman i dodao:

"Ono što se njemu događa nije nikome. Prošle sezone spalio je stopalo i nije igrao pet mjeseci, ovaj put dobio je prst u oko i retina je pukla. Nećemo, barem zasad, potpisivati nove igrače. Uskoro očekujemo negativan nalaz Sanlija Sertaca pa nećemo praviti transfer nego ćemo mu prepustiti odgovornost. Nadam se da više neće biti problema ovakve prirode, ukoliko bude, klub će reagirati na odgovarajući način" - kazao je trener tima koji je prošle sezone bio uvjerljivo u najboljoj formi na Starom kontinentu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi