14

Komentari (14)

Keno
Dzanan vecu minutazu imao u netsu jbt.
user1583752673
Sere ovaj trener i to dobro
GAZIJASAISTOKA_
Tuzno, ali ISTINITO..u Euroligi ce imati manju minutazu nego u NBA...Turska liga, je nesto drugo, 3 ozbiljna tima(Efes, Fener, Karsijaka)...ostalo na nivou ABA 2 lige..SRETNO MUSA, samo ISTINA..
DolinaHeroja
Neki dan pljuješ po Musi, a sad si kao uz njega !!! Nekužim!! Rano je još o bilo kakvim "pouzdanim" tezama o njegovom izhodu ovde u Efesu. Vidjećemo šta će bit. Uglavnom zaslužuje podršku !!
GAZIJASAISTOKA_
Decko, prvo pogledaj moje komentare, ako ti nije jasno, procitaj vise puta...u kratim crtama, ne pljujem po Musi, samo govorim REALNO i ISTINITO..to sto ti to dozivljavas kao PLNUVANJE, tvoja stvar..PODRSKA za MUSU, samo ISTINA..
DolinaHeroja
Dobro, ako ja lažem onda objavi još jednom svoju izjavu sa članaka "Musa izrašetao mrežicu na treningu" :) Sjećeaš se kako ti čovjek fino odgovori DA TI NEBI ZA 10 ŽIVOTA NI OVO MUSINO DOSAD USPIO STEĆI, A KAMOLI VIŠE... To me je poprilično nasmijalo pa sam ti ja kratko napiso "zar je sramota NE biti supertalenat kao što je to zlatni momak Luka Dončić". Kritika je apsolutno relevantna, i o Musi također, ali ismijavanje nekoga ko je već kao mladi sportista svojoj zemlji donio zlatnu medalju, nedoliči sigurno jednom "gaziji", niti onom koji sebe sam tako naziva. Druže pozdrav!
GAZIJASAISTOKA_
To je do tebe, ti si tako shvatio..niti koga ismijavam, niti se rugam, ja sam samo napisao ISTINU, i to cu o dalje raditi, bez obzira o kome se radilo..lijep pozdrav, svaka cast na kulturnom, a ne vulgarnom komentaru, sportski pozdrav.
DolinaHeroja
Drug..."ne može nikako do MENE bit ono što si TI lično napiso", ako već potenciramo ISTINU do koje ti je stalo, kužiš... :) Ali nije sad to ni poenta, već više mislim da malo bolje trebaš izvagat tačku gdje se kritika (taman bila kako istinita nap.) pretvara samo u trač i postaje nepristojna u trenutku nečije slabosti i neuspjeha, kao sad trenutno kod Muse, koji je generalno dosta vrijednog doprinjeo i Bosni i nama svima. Niko od nas dvojice nebi više volio da je ovo sve oko njega u NBA "slavnije" prošlo nego sam Musa..ali jbg. nekad ne ide sve u životu kako mi to možda želimo. Cjenim svačije mišljenje, samo trebamo malo više obratiti pažnje na to gdje i kako ga koristimo. Budi siguran da je dosta onih kojima smo mi i Bosna samo trn u oku...ka tome se trebamo više usmjerit uz minimalno poštovanje jedni drugima. Od pozdava do pozdava drug...živijo !
Jasminn
Mozes nekad i neki komentar i preskociti i presutati. Nisi ti placen pa da bas sve moras komentarisati. Niko ne trazi da lazes al prespavaj nekad neki post. Umjesto da budemo uz njega kad mu je tesko ti ga ukopa. Ljepo se je nekad napraviti da nesto nisi vidio ili cuo. Ako si placen da komentarises bas sve postujem te radis samo svoj posao. Samo istina
Jasminn
Znas ono izadjes u grad sa nekim ko je nema nogu (izgubio boreci se za Bosnu u ratu) pridjete curama i ti nako bez ikakvog razloga hej cure on je bez noge, lik ti kaze pa drug sto me osramoti, a ti mu odgovoris to je do tebe ti si tako shvatio, ja sam samo istinu rekao. Ili izadjes sa nekim ko ima 150 kila ista situacija ili nekim ko je celav. Ne kazu dzabe sutra je zlato. Presti nekad. Niko ne trazi da lazes
Sajaga
Statistika koje bih se i fudbaler postidio. Cuj jedna asistencija,haha. Iz dva dodira,je
19211921
Ma dobro, mora iskoristit minute u turskoj ligi i bit ce prostora i ovamo
WOLF20
Dobio je tacnije 3:30 ali bolje da nije ulazio.
ryan.giggs
Biće garbage time protiv Ormara.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.