Andorra razbila Real Madrid

Drugi poraz Madriđana

Andorra razbila Real Madrid

Ekipa Morabanc Andorre večeras je napravila veliko iznenađenje i savladala madridski Real u 4. kolu doigravanja za prvaka Španjolske

Momčad Andorre bila je dominantna od samog početka a koliko je nemoćan Real bio u ovom susretu govori i činjenica da je njegov protivnik večeras dpbio sve četiri četvrtine utakmice. 

Sjajan je bio Clevin Hannah koji je Realu zabio 23 poena i bio nezaustavljiv za obranu kraljvskog kluba šutiravši 7-11 iz igre. Massenat je dodao 11, a Walker 10 koševa. 

Facundo Campazzo postigao je 18 poena i tome dodao 6 asistencija, a Randolph je ubacio 12, dok je Tavares dodao 10 koševa. Ovo je Realu bio drugi poraz, podsjetimo, prije dva kola, aktualne prvake je savladao i San Pablo Burgos. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti