Skandal u najjačoj ligi Evrope: Trener šakom udario najmlađeg igrača u ekipi

U dvorani je nastao muk

Skandal u najjačoj ligi Evrope: Trener šakom udario najmlađeg igrača u ekipi

H. Zilić

U 17. kolu Eurolige Bayern je na svom parketu poražen od Baskonije sa 76:81.

Ipak meč je obilježilo nevjerovatno ponašanje trenera Bavaraca Andree Trinchierija.

Trener tima iz Minhena je šakom u stomak udario 20-godišnjeg Jasona Georga koji je najmlađi u rosteru Bayerna, zatim ga i udario po leđima.

Ovo ponašanje italijanskog sturčnjaka naišlo je na lavinu komentara nakon meča, a dosta ih osuđuje ovakav vid ponašanja od strane trenera koji vodi ekipu u najjačoj košarkaškoj ligi u Evropi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Inače pomenuti košarkaš je na terenu proveo dvije minute i nije imao ni grešaka ni učinka i pitanje je iz kojeg razloga je Trinchieri ovako postupio.

Bayern je nakon 17 odigranih kola na 13. mjestu Eurolige s omjerom 7-10.

Top Komentari

K79
ma skandalozno ponašanje trenera trebo mu je podudlat odmah i reći izvini molim te sto te vadim iz igre necu nikad više !!!
2 10
Zulfikar
Sta bi bilo da mu je igrac uzvratio sakom u bradu???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi