Ante Žižić se onesvijestio i odvezen je u bolnicu, a utakmica je odmah prekinuta

Hrvat nezgodno pao

Ante Žižić se onesvijestio i odvezen je u bolnicu, a utakmica je odmah prekinuta

E. Škorić

Hrvatski košarkaš Ante Žižić odvezen je u bolnicu nakon što se onesvijestio tokom meča izraelskog košarkaškog prvenstva.

Žižić je član Maccabi Tel Aviva, a u duelu s Hapoel Haifom pao je na parket nakon jednog duela sa saigračem. Hrvatski košarkaš se onesvijestio, a njegovi saigrači odmah su pozvali pomoć.

Doktori su uspjeli da mu izvade jezik iz grla i da ga uspavaju, a kako piše BT Sports, utakmica je prekinuta dok je igrač odvezen u bolnicu.

Žižić je u Maccabi došao 2020. godine nakon avanture u SAD-u, a prethodno je igrao za Darušafaku, Goricu, Cibonu i Kaštelu.

Top Komentari

Realist
Omiška stina
0 1
crnoicrveno
Klasican KO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi