Antetokounmpo i Harris igrači sedmice u NBA ligi

Najbolji u proteklih sedam dana

Antetokounmpo i Harris igrači sedmice u NBA ligi

Giannis Antetokounmpo i Tobias Harris izabrani su za igrače sedmice u NBA ligi.

Grčki košarkaš je u protekloj sedmici na četiri utakmice prosječno bilježio 32.8 poena, 14 skokova i 6.5 asistencija po utakmici što mu je bilo sasvim dovoljno da bude proglašen za najboljeg na Istoku.

Antetokounmpov Milwaukee je u sedmici iza nas ostvario tri pobjede i jedan poraz, te se nalazi na sjajnom drugom mjestu Istočne konferencije sa ukupnim omjerom 14-6.

Sa druge strane, Harris je prosječno postizao 24.8 poena uz 8.8 skokova po utakmici uz šut iz igre 56.5%, a njegovi Clippersi u protekloj sedmici također ostvarili tri pobjede i jedan poraz.

Los Angeles Clippersi su nakon 19 odigranih utakmica vodeći tim na Zapadu ispred Golden Statea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi