Anthony Davis će do posljednjeg trena odgađati nastup na All-Staru

Nakon zagrijavanja će odlučiti da li će igrati

Anthony Davis će do posljednjeg trena odgađati nastup na All-Staru

Centar New Orleans Pelicansa Anthony Davis do posljednjeg momenta će odgađati nastup na All-Star meču.

Podsjetimo, on se povrijedio prije nekoliko dana tokom susreta protiv Oklahoma City Thundera. Igrao je samo 14 minuta te je morao izaći zbog povrede ramena.

Povreda nije ozbiljne prirode, ali nastup Davisa je bio vrlo upitan na All-Staru. On je odlučio da odgađa svoj nastup na ovom zanimljivom događaju do posljednjeg momenta, pa posljednje informacije kažu da će tek nakon zagrijavanja odlučiti hoće li igrati ili ne.

Inače, postojala je opcija da bi umjesto njega mogao nastupiti Luka Dončić, ali sada je sasvim jasno da od toga neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije