Davis o zvižducima: Iznenađen sam, ali me se ne tiče

Nije imao topao doček u svom New Orleansu

Davis o zvižducima: Iznenađen sam, ali me se ne tiče

Anthony Davis je sinoć odigrao prvu utakmicu pred domaćom publikom od kada je zatražio trejd iz New Orleans Pelicansa.

"Obrva" se nakon oporavka od povrede prsta ponovo našao na parketu, ali je već njegova najava popraćena salvom zviđuka sa tribina.

Zviždali su navijači Davisu i kada bi dobio loptu, a trener Gentry ga je, iz nepoznatog razloga, ostavio na klupi u četvrtoj četvrtini, u momentima kada se lomila utakmica.

Pelicansi su i bez Davisa u zadnjih 12 minuta uspjeli savladati Timberwolvese rezultatom 122:117. Ipak, Davis je svejedno bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 32 poena.

"Definitivno je bio loš osjećaj biti na klupi u zadnjoj četvrtini", poručio je Davis, pa se osvrnuo na zvižduke:

"To me se ne tiče. Želim samo igrati košarku. Naravno, bio sam iznenađen, ali to je život, neki me ljudi jednostavno neće voljeti. Sretan sam što sam ponovo na terenu i što se bavim onime što volim".

Podsjetimo, Davis je ove zime zatražio trejd, špekulisalo se da bi se mogao pridružiti Jamesu u Lakersima (još neki klubovi su bili u priči), ali je na kraju ostao u Pelicansima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi