Anthonyju Davisu 190 miliona dolara za petogodišnji ugovor
Foto - EPA

Dogovorena saradnja

Anthonyju Davisu 190 miliona dolara za petogodišnji ugovor

M. Šljivak

Anthony Davis dogovorio je petogodišnji ugovor vrijedan 190 miliona dolara sa ekipom Los Angeles Lakersa.

Davis je u Lakerse stigao prošle godine u trejdu iz New Orelans Pelicansa. Odmah je uzeo prsten sa LeBronom Jamesom, ali je ovog ljeta mogao da bira gdje će nastaviti karijeru.

Lakersi su naravno učinili sve da ga zadrže. Nakon dugih pregovora postignut je dogovor i Davis će potpisati maksimalni ugovor sa timom iz Los Angelesa vrijedan 190 miliona dolara.

Davis je prošle sezone igrao zaista sjajno. Ubacivao je 26.1 poen i imao je 9.3 skokova po meču i uz Jamesa je naravno bio ključni čovjek na putu prema tituli prvaka.

Top Komentari

Aconcagua
Naravno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi