Antonis Fotsis bijesan na vlasnika Panathinaikosa
Foto: EPA

Krilni igrač nezadovoljan kaznom

Antonis Fotsis bijesan na vlasnika Panathinaikosa

D. Rakanović

Krilni centar Panathinaikosa Antonis Fotsis bio je razočaran odlukom čelnika kluba da se tim iz Istanbula vraćaju autobusom. 

Dimitris Giannakopoulos, vlasnik ekipe Panathinaikosa, na bizaran način je kaznio je ekipu zbog ispadanja od Fenerbahčea u četvrfinalu Evrolige. On je otkazao avionske karte i naredio im da se u Atinu vrate autobusom. 

 Ipak četiri igrača PAO-a nisu poslušala naređenje, te su u Atinu se vratila avionom. Karte su, naravno, sami sebi platili. To su Antonis Fotsis, Mike James, Chris Singleton i Kenny Gabriel. 

Može se reći da je bilo za očekivati da Amerikanci neće poslušati, ali je Grk dao dobru poentu povodom ovog, slobodno se može reći, incidenta:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Osvojio sam Evroligu tri puta sa Panathinaikosom i ti me šalješ nazad autobusom?! Nema šanse!", rekao je Fotsis, prenosi specijalizovani košarkaški portal Eurohoops. 

Fotsis je u karijeri osim tri Eurolige, osvojio devet titula prvaka Grčke i šest nacionalnih kupova sa PAO-om. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi