Armani Milano tri tjedna bez Delaneya
Foto: Euroleague

Ozljeda u utakmici protiv Reala

Armani Milano tri tjedna bez Delaneya

Milanski Armani sinoć je preokretom došao do velike pobjede u euroligaškoj utakmici protiv Reala. 

Nakon neuvjerljivog prvog poluvremena u kojem su Talijani zaostajali i po 13 razlike Milanezi su u drugom poluvremenu zaigrali sjajno u obrani, podesili nišanske sprave koje nisu funkcionirale u prvom dijelu te su došli do preokreta protiv Reala s kojim nemaju baš najbolja iskustva u Euroligi. 

Da sve ne bude onako sjajno za domaći tim 'pobrinuo se' Malcolm Delaney koji se već u ranoj fazi utakmice ozlijedio te više nije ulazio u igru. Magnetna rezonanca kojoj je američki playmaker podvrgnut nakon susreta pokazala je da na sreću nema nikakvog puknuća gležnja koji je Delaney ozlijedio. U pitanju je nešto jača distorzija zbog koje će veliko pojačanje Armanija pauzirati do tri tjedna. 

Delaney je u Armani stigao iz Barcelone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi