Asvel slavio u Pioniru
Košarkaši Partizana nadigrani su večeras od strane Asvela iz Villerbaneua za koje nastupa i sjajni litvanski reprezentativac Mantas Kalnietis, te bivši "Zvezdaš" De Marcus Nelson. Foto: KK Partizan

Charles Kahudi i Mantas Kalnietis previše za mlade Beograđane

Asvel slavio u Pioniru

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na svom parketu u dvorani "Aleksandar Nikolić" od francuskog Asvela rezultatom 78:89. Francuzi su kontrolirali rezultat i igru od samog početka i sasvim zasluženo su slavili u večerašnjoj utakmici.

U prvom poluvremenu gosti iz Villerbanuea pokazali su da su u Beograd došli po bodove i mladom beogradskom timu u tom dijelu igre ubacili čak 48 poena. Francuzi su večeras imali jednostavno preraspoložene košarkaše poput Kahudija i Kalnietisa za koje ekipa Nenada Čanka nije imala rejšenja.

Kalnietis je uz 11 koševa u ovom susretu imao čak 10 asistencija, dok je Kahudi pospremao otvorene šuteve koje mu je poklanjala obrana Partizana i zabio 21 koš. Noua je dodao 14, a bivši košarkaš Crvene Zvezde De Marcus Nelson zabio je 12 koševa.

Kod Partizana Landale je postigao 12 poena, a Nikolić, Janković, Marinković i Paige su zabili po 11 koševa. Ovo je treći poraz Partizana u četiri kola grupe C Eurocupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi