Ataman: Ako nastave da me psuju...

Žestoko je bilo u prvom susretu

Ataman: Ako nastave da me psuju...

E. Dindić

Košarkaši Fenerbahčea slavili su u prvom susretu finalne serije na gostovanju kod Anadolu Efesa rezultatom 73:56. Međutim, pobjedu Fenera u drugi plan bacio je sukob trenera Anadolu Efesa Ergina Atamana i navijača Fenerbahčea.

U jednom trenutku navijači Fenera su se verbalno sukobili sa Atamanom, koji je za to okrivio predsjednika Fenerbahčea Alija Koca.

"Već deset godina izložen sam gnjusnim uvredama navijača Fenera. U Španiji su me psovali od početka do kraja polufinala. Tada sam reagovao pretjerano. Ta reakcija nije bila upućena protiv svih navijača ovog tima. Pod adrenalinom sam odgovorio navijačima koji su me neprestano psovali, a potom je predsjednik Fenerbahčea dodatno užario atmosferu", rekao je Ataman te dodao:

"Primio sam na stotine pretnji i bio meta neviđenim uvredama putem društvenih mreža. Sve je to zakuhao predsjednik Fenera. te ako se ovako ponašanje nastavi ne planiram da idem na revanš u njihovu dvoranu", rekao je Ataman.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi