"Kada izgubi uvijek radi iste stvari"
Iskusni trener pred odlučujući susret protiv Efesa

Svetislav Pešić pred odlučujući susret

"Kada izgubi uvijek radi iste stvari"

E. Dindić

Odlučujući peti susret između Barcelone i Anadolu Efesa odigraće se u petak u Istanbulu, nakon kojeg će biti poznat posljednji učesnik Final-Foura Eurolige. 

Trener Barcelone Svetislav Pešić optimista je pred taj susret te nada se da će njegov tim biti taj koji će posljednji čekirati kartu za Vitoriju.

"Efes u timu ima deset stranaca koji imaju mnogo iskustva, naročito u napadu. Dobri su i u odbrani. Micić i Larkin su dva važna košarkaša i na njima ćemo graditi odbranu. Imamo plan. Toliko puta smo igrali sa njima da smo navikli i na atmosferu u Istanbulu", rekao je Pešić.

Poslije četvrtog meča između ova dva tima trener Efesa Ergin Ataman bio je nezadovoljan suđenjem.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Svi znamo kakav je Ataman, on se nikada ne mijenja. Kada izgubi uvijek radi iste stvari", rekao je Pešić te dodao: "Mi smo stavili do znanja sudijama da želimo pobjedu. Ako oni osjete da ste tu i da se borite dozvoliće vam da igrate svoju igru" , završio je Pešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti