Bajić: Igokea mi je u srcu,  ostajem ako se planovi poklope

Bajić: Igokea mi je u srcu, ostajem ako se planovi poklope

Edmir Škorić

Dragan Bajić je izjavio da želi ostati u Igokei jer je to, kako kaže, njegova ljubav.

Bajić je zabilježio proteklih sezona sjajne rezultate sa Igosima, s kojima je igrao završnicu ABA lige (koju je osvojio u regularnom dijelu), a prekinuta je i dominacija Širokog Brijega u domaćem šampionatu.

"Želim dobro da se odmorim, a onda ćemo vidjeti šta dalje. Već sam rekao da mi je Igokea u srcu. Ko ne bi volio da radi u takvom klubu, međutim, sad čekam razgovore. Ukoliko nam se planovi ne poklope, vjerovatno ću preuzeti neki klub iz inostranstva. Imam nekih ponuda, kojih je bilo i tokom sezone, ali ih nisam razmatrao, pošto sam bio koncentrisan na završnicu Lige BiH", izjavio je Bajić za Glas Srpske, dodavši:

"Iza nas je najuspješnija sezona u istoriji kluba. Igrači, stručni štab i uprava su uložili mnogo napora da bismo ostvarili rezultate koji su impresivni. To je iziskivalo maksimum svakog od nas, tako da je bilo mnogo pritiska i stresa. Ipak, na kraju smo presrećni i prezadovoljni".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kaže kako nije mogao doći k sebi tri ili četiri dana nakon osvajanja šampionske titule BiH...

"Emotivno smo se praznili tokom cijele sezone, a pred sam kraj prvenstva BiH bilo je svakakvih zakulisnih radnji, o kojima ne bih da pričam. Uspjeli smo da savladamo sve prepreke i postanemo još jači. Sada su se utisci slegli, mada ćemo tek idućih godina postati svjesni kakav smo rezultat napravili, što je ravno čudu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.