Bajić: Zaslužena pobjeda Budućnosti

Trener Igokee nakon poraza u Podgorici

Bajić: Zaslužena pobjeda Budućnosti

Košarkaši Igokee doživjeli su juče ubjedljiv poraz na gostovanju u Podgorici.

Bolja od aktuelnog bh. prvaka bila je ekipa Budućnosti koja je slavila rezultatom 75:60 (26:12, 19:17, 16:17, 14:14) u okviru 18. kola ABA lige.

Trener Dragan Bajić izjavio je da je jako loše otvaranje susreta skupo koštalo njegov tim.

"Jako smo loše otvorili utakmicu, sa dosta grča, i dosta stvari smo tražili kroz šut koji nas nije služio. Poslije prve četvrtine smo se koliko toliko konsolidovali, raznovrsnije igrali. Čestitam Budućnosti koja je i večeras pokazala veliki individualni kvalitet", rekao je Bajić.

Košarkaš Igokee Vuk Radivojević rekao je da su Podgoričani sasvim zasluženo upisali novu pobjedu.

"Čestitke Budučnosti. Dozvolili smo im već na startu da se nametnu i potom su održavali rano stečenu prednost. Imali smo neke priključke, ali mislim da su njihovo iskustvo i snaga presudili, nisu nam dozvolili da umanjimo razliku i da se eventualno borimo za pobjedu", jasan je bio Radivojević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Sa omjerom od devet pobjeda i isto toliko poraza Igokea trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli regionalne lige. Sa druge strane, Budućnost je treća sa četiri trijumfa više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi